Mezoterápia

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető.

A HYALURONSAVRÓL

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken. Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen segítségével bejuttatott speciális hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel az ajkakat, a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére. A kezelés eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, többek közt a vendég életvitelétől és a hyaluronsav típusától.

Splendid FillAir Hyaluronsavas tű és fájdalom nélküli ajak- és ráncfeltöltés Kiváló minőségű e.p.t.q. CE tanusítvánnyal rendelkezőhyaluronsav (kettős keresztkötés, nátrium-hialuronát 24 mg/ml)

  • 7.000.-/ml

Az ár függ az hatóanyagoktól és a bőrtípustól. Több (min.3) alkalom esetén kedvezmény

  • 55.000.-/ml
  • 65.000.-/ml
  • 70.000.-/ml

Minden további ml-re 30% árengedmény

  • 5.000.-

*az elvégzett beavatkozás árából levonásra kerül!

A beavatkozásnak egy napon belül nyoma sincs, viszont az eredmény azonnal látható! Ránctalan, fiatalos bőr, természetesen telt ajkak már rögtön a kezelés után. Gyors és fájdalommentes, ám hatékony is, hisz akár több hónapon keresztül látható lesz az elért eredmény.